Kwaliteitseisen

STRIJKEN

Voor de afwerking van de kledij en gordijnen wordt er steeds gewerkt met koudstrijktafels van superieure kwaliteit om geen beschadiging aan de toevertrouwde goederen te veroorzaken.

We beschikken over gedreven en professioneel personeel, die dagdagelijks instaan voor de afwerking van de kledij en gordijnen.

VERWIJDEREN VLEKKEN

De zaakvoerder is een specialist in het verwijderen van alle mogelijke vlekken. Er wordt alles in het werk gesteld om zowel de toevertrouwde kledij als de gordijnen zo net mogelijk af te leveren. Bij hevige vlekken wordt er in overleg met de klant al of niet risicovoller aan gewerkt.

Kwaliteitseisen

Klassiek kader, hypermoderne uitrustingVoor Nieuwkuis De Zon staat kwaliteit en een professionele behandeling van de afgeleverde stukken absoluut centraal. Moeite noch forse investeringen werden hier gespaard om het absolute vertrouwen van de klant te verdienen en de service te optimaliseren. Nieuwkuis De Zon beschikt daartoe over vakbekwame polyvalente fulltime-krachten en een hypermodern machinepark.


Door middel van een gesofistikeerde computersturing wordt het hele proces van binnenbrengen tot afhalen van bovenkledij geautomatiseerd


Bewezen kwaliteit


Al tweemaal kreeg De Zon van de provincie West-Vlaanderen het kwaliteitslabel textielreiniging. Dat label wordt alleen uitgereikt aan wie textielreiniging volgens de hoogste kwaliteitseisen uitvoert.

 
Enig in Vlaanderen

is ook de computergestuurde afhaalpoort, die het de klant mogelijk maakt om 24 uur op 24 zijn gereinigde kledij op te halen.

Geen gehaast meer om nog tegen sluitingstijd uw kledij op te halen!

REINIGEN

Nieuwkuis De Zon beschikt over een zeer modern machinepark, die perfect onderhouden wordt en waarbij de veiligheid  een belangrijke factor betekent in de filosofie van de zaakvoerders. Tevens wordt er gewerkt met milieuvriendelijke ecologische producten.