Extra Info

Beste klanten,


 “De Zon” verkent nieuwe horizonten!

 

Wasserij-Nieuwkuis De Zon werd 33 jaar geleden in 1989 overgenomen door Piet Vergauwe en Hilde De Maré en is gehuisvest in de Rijselstraat 108 te Ieper. De bedrijfsactiviteiten omvatten wasserij, nieuwkuis en het reinigen van gordijnen.

 

Sinds midden 2022 spitst Wasserij-Nieuwkuis “De Zon” zich enkel nog toe op het reinigen van overgordijnen, gordijnen en optrekgordijnen (stores).

 

Tevens worden nog dekens, donsdekens, lakens, tafelnappen en tapijten gereinigd.


Op dinsdag, woensdag en donderdag is de winkel enkel open op afspraak.


Maandag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn we gesloten.


 

Waarom, zal u nu denken?


De afdeling Nieuwkuis en specifiek het reinigen van bovenkledij sluiten na al die mooie jaren was geen gemakkelijke beslissing.

 

We hebben geen opvolgers en we vonden geen overnemers die deze afdeling Nieuwkuis wilden verderzetten.

 

Wat ons zoveel werkvreugde gaf, waren jullie, onze tevreden klanten, die soms van heel ver, jarenlang, naar ons toe kwamen. 

 

Samen met ons personeelsteam wensen we dan ook al onze klanten te bedanken voor de jarenlange samenwerking.

 

Kwaliteit, vakmanschap, zuivere ambacht en service, stonden hoog in ons vaandel. 


 

Wat gebeurt er nu?


”De Zon” dooft absoluut niet uit, integendeel! Zaakvoerders Piet & Hilde gaan de bedrijfsafdeling “Reinigen gordijnen” en een gedeelte wasserij verder runnen, waarbij de zaak enkel op afspraak open zal zijn. Het reinigen van gordijnen, blijft steevast onze specialisatie, waarbij we krimp geen kans geven!. Met behoud van kleur en souplesse van de stoffen.


Maar het professioneel reinigen van donsdekens, dekens, lakens, tafelnappen en tapijten blijft tot ons takenpakket behoren.


 

Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen, en hopen U spoedig terug te zien, mocht U overwegen om "Uw" gordijnen, donsdekens, dekens, lakens, tafelnappen en tapijten bij ons te laten reinigen.

 

Eén adres: www.gordijnenreinigen.be