Even voorstellen

Even Voorstellen

In het sfeervolle kader van een patriciërswoning, met bijhorend  professioneel uitgerust atelier, gelegen in het Ieperse stadscentrum, leiden Piet Vergauwe en Hilde De Maré, Nieuwkuis De Zon.

Zaakvoerders Piet Vergauwe & Hilde De Maré

33 jaar terug werd het toonaangevend textielreinigingsbedrijf Wasserij De Zon overgenomen door Piet & Hilde en hebben ze de zaak verder uitgebouwd tot een toonaangevend nieuwkuisbedrijf dat zich nu toelegt op het professioneel reinigen van gordijnen.


De Zon is een geavanceerd milieubewust en ecologisch” nieuwkuisbedrijf waar iedereen, van particulier, horeca tot industrie, terecht kan voor het laten reinigen van gordijnen. 

Onze specialisatie is ontegensprekelijk het reinigen van gordijnen, waarbij we krimp geen kans geven!

Doordat wij als een van de weinige nieuwkuisbedrijven in België gebruik maken van een  specifieke behandelingsmethode in combinatie met zeer geavanceerde apparatuur, geven wij krimp geen kans.

Dus vertrouw uw kostbare gordijnen met een gerust hart toe aan Gordijnenreiniging De Zon, die met de beste zorgen uw gordijnen behandelen.

 

" De specialist als het op textielreinigen aankomt "

Hierbij nemen we je mee achter de schermen van het atelier van Gordijnenreinigen De Zon


Vergauwe Piet

Zaakvoerder

QUALITY


Kwaliteit en service zijn geen loze beloftes


De Maré Hilde

Mede zaakvoerder

EQUIPMENT


Wij beschikken over het meest moderne machinepark die momenteel voor handen is.

Waarom ons kiezen

WIJ ZIJN PROFESSIONEEL INGESTELD EN BEZITTEN DE NODIGE KNOW HOW EN VAKKENIS OM JULLIE GORDIJNEN MET DE BESTE ZORGEN TE BEHANDELEN, ZONDER ENIGE KRIMP